Pittige Klacht

Pittige Klacht

Pittige Klacht

Geachte Van Veen Supermarkt,


Bij dezen wil ik mijn beklag doen over uw product 'Pitloze Kersen'. Hoewel er aan de smaak niets af te dingen was, werd ik onaangenaam verrast. Terwijl ik met mijn twee kleinkinderen zat te genieten, brak ik plots mijn kies op een steenharde pit. De kies viel in twee delen uit mijn mond. Onvrijwillig liet ik een gil horen. Mijn kleinzoon, die net aan het bellen was met zijn moeder, begon daardoor ook te gillen. Mijn dochter, die aan het andere eind van dit telefoontje zat, bestuurde op dit onfortuinlijke moment haar gloednieuwe Mercedes. Zij schrok zo van het gegil van haar zoontje dat zij een stuurfout maakte en tegen een lantaarnpaal klapte. Gelukkig is zij er ongeschonden uitgekomen, maar de auto kon linea recta naar de schroothoop.


Mijn jongste kleindochter, die getuige was van de brekende kies en het gegil, heeft weken niet kunnen slapen. Zij heeft aanhoudende nachtmerries over het verliezen van haar tanden. Inmiddels komt zij wekelijks bij een therapeut om dit trauma te verwerken.


U begrijpt dat deze verpakking kersen mij enorme sores heeft opgeleverd, maar ook een aanzienlijk bedrag heeft gekost. Het lijkt me dan ook schappelijk dat u mij in de kosten tegemoet komt. Een bedrag van € 103.601,57 lijkt mij alleszins redelijk.

€ 100.000 voor mijn dochters Mercedes,

€ 1.600 voor mijn kunstgebit,

€ 2.000 voor mijn kleindochters therapie,

€ 1,57 voor de kersen.


Graag hoor ik spoedig van uw juridische afdeling.


Hoogachtend,

Mevrouw Den Hertog