Voorwoord

Als De Hemel Huilt

Voorwoord

A L S  D E  H E M E L  H U I L T


‘’Hoe ver weg lijken de sterren, en hoe ver is onze eerste kus, en ah, hoe oud mijn hart.’’ – William Butler Yeats

s a m e n va t t i n g
Achteraf gezien waren we allebei gewone tieners, naast dat we allebei een mentale stoornis hadden en het gevoel hadden alsof we elkaar in ons vorige leven hadden ontmoet.

Achteraf gezien was alles perfect, misschien waren we anders, maar we hadden elkaar en dat was misschien alles wat we nodig hadden.

o v e r d i t v e r h a a l
Ik ben begonnen met dit verhaal op zestien augustus tweeduizendzestien, toen ben ik een tijdje gestopt en weer begonnen, vervolgens heb ik alles opnieuw geschreven en dit is het dan. Ik heb hier zoveel tijd en emoties erin gestoken en zoveel geresearcht. Nog steeds ben ik niet klaar, maar ik wil het afmaken.

Dit verhaal is mijn alles.

w a t t p a d

Ik kom oorspronkelijk van de app 'Wattpad', maar een vriendin vertelde me over een wedstrijd #MoonYAContest en ik moést gewoon meedoen. Nu zit ik hier op een zaterdag avond alle delen van mijn verhaal te schrijven, in de hoop dat ik een kans maakt.

t r i g g e r  w a r n i n g

Dit verhaal kan je triggeren door situaties die in dit boek afspelen, alvast een waarschuwing! Uiteraard zal ik het ook zelf in het boek aangeven, maar ik zeg het nu alvast voordat ik het vergeet.

c o p y r i g h t
Bij deze zeg ik het, steel dit verhaal niet. Ik heb hier met bloed, zweet en tranen aan gewerkt. Misschien geen bloed, maar ik heb hier ontzettend veel tijd aan gestoken zo'n twee jaar.
Als je dit verhaal kopieërt/steelt steel je niet alleen een verhaal, maar ook mij. Dit verhaal is heel erg belangrijk voor me en als je dit steelt steel je in feite ook een persoon.

Alle rechten voorbehouden aan @indexinyan
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van mij. Ik heb hier echt heel erg veel tijd ingestoken en leerwerk aan de kant gegooid om dit boek af te schrijven.

Hoofdstuk 1