De Bibliotheek

Schrijvers Lust

De Bibliotheek

Ik loop de bibliotheek binnen. De geur van boeken, doet mijn hart verwarmen en de lichten van de tl-lampen doen de duizenden boeken verschijnen. Ik loop direct naar de kast met de reserveringen om te kijken of mijn boek er al tussen staat. Ik zoek op mijn naam en vind het boek dat ik gereserveerd heb. Ik pak het van de plan en kijk met trots naar mijn boek. Mijn eigen boek, staat op de planken van de bibliotheek. Een droom is uitgekomen en al glunderend daar ik me om. Achter de balie van de bibliotheek staat het meisje weer wat bloed laat stromen tot delen waar ik geen controle over heb. Ze bezit een soort magie om haar heen die, telkens weer, mijn hele lichaam en ziel naar haar toetrekt. Ze kijkt om en kijkt mij vol in mijn ogen aan. Misschien heb ik het mis, maar zag ik nou een knipoog van haar afkomen. Was dat naar mij? Ik kijk om, maar zie niemand achter mij staan. Als ik weer terug naar haar kijk, is ze druk met het helpen van een andere bezoeker. Het zal vast mijn fantasie zijn. Opeens schiet het me te binnen dat ik nog wat boeken moet inleveren. Ik loop naar de inleverband en leg, met mijn gedachten nog bij haar, mijn eerste boek op de band. Als ik na vijf seconden nog niets hoor uit het apparaat, kijk ik op. Het briefje met ‘Inleverband defect, boeken inleveren bij de balie’ was me nog niet opgevallen. Nu moet ik haar toch echt aanspreken.

 

Ik loop, niet geheel zonder zenuwen, naar de balie toe waar zij staat. Ik ga achter de oudere man staat die ze helpt. Betoverd kijk ik naar haar handelingen, haar vriendelijke glimlach die ze aan de man geeft, naar haar helderblauwe ogen en haar borsten. Ik word wakker geschud uit mijn droom door haar woorden: ‘’Meneer, kan ik u helpen? Meneer?’’ Ik knipper twee keer met mij ogen en zeg iets luider dan gewild “Ja, ik kom...uhm…deze drie boeken terugbrengen.” Ik leg mijn eigen boek neer op de balie en pak de te inleveren boeken uit mijn tas. Ze kijkt naar het boek dat ik neer heb gelegd en zegt opgewekt “He, dat is een nieuwe schrijver. Ik zag in onze mail dat dit boek geschreven was door iemand die vaak hier komt. Ik heb het boek gelijk gelezen en het is een meesterwerk” Te verlegen om te zeggen dat ik die persoon ben, zeg ik: “Ja, dat dacht ik wel.” Ik pak de boeken uit mijn tas en leg ze neer. Ze scant de boeken één voor één en bekijkt het scherm met een teleurstellende blik. “Sorry meneer, maar deze boeken zijn veel te laat. Er staat nu een boete open van een bedrag van 25 euro. Dit zijn oudere boetes en deze nieuwe nu erbij.” Ik antwoord met een kleine; “Oh oké.” waarna ze zegt: “Dus meneer…” ze kijkt even op het scherm om mijn naam te achterhalen. “…meneer de Ruijter, u kunt pas weer dit boek lenen als u…” Haar ogen vallen op mijn boek en gaat naar het scherm. Ze kijkt nog één keer naar het boek en kijkt mij dan aan. “Bent u de schrijver van dit boek?” vraagt ze hoopvol. “Uhm, ja, dat klopt.” En ik lach als een klein verlegen kind naar de godin voor me. Haar ogen verblijden en haar blik wordt verleidelijker. “U heeft een geweldig goed boek uitgebracht.” Zegt ze, nog steeds verbijsterd. “Dank u.” zeg ik. “U weet dan vast wel waar mijn boek in de bibliotheek staat?” “Zeg maar je hoor.” zegt ze liefelijk. “Natuurlijk weet ik dat. Die staat achterin bij de thrillers. Loopt u maar mee.” Ze loopt voor me uit en dit keer zag ik het echt goed, een verleidelijke knipoog.

 

We lopen de grote bibliotheek door naar de sectie achterin. De stille hoek, weet ik uit ervaring. Ik loop achter haar aan en kan het niet laten om mijn ogen over haar lichaam te laten glijden. Haar perfecte ronde billen en heupen wiegen heen en weer op de maat van haar looppas. Langzaam en verleidelijk, beweegt ze haar lichaam in haar nette mantelpakje. Net alsof ze het expres doet. Aangekomen bij de laatste rij, helemaal in de hoek van de bibliotheek, stopt ze in het midden van de kasten. “Hier moet hij normaal staan.” Zegt ze naar een lege plek in de kast. Ik ga ervoor staan en kijk naar de lege plek tussen de achternamen ‘de Ruiter’ en ‘de Ruyter’. Ik zet mijn boek er langzaam tussen en hij past precies op de lege plek. Ik voel mijn glimlach opkomen, wil me omdraaien, maar wordt tegen gehouden door het lichaam van het meisje dat nu tegen mij aanstaat. Ik voel haar warme adem in mijn nek, als ze zegt: “Wil je je boete nu betalen, schatje.” Ik voel haar hand van mijn borst naar beneden gaan. Haar hand glipt onder mijn broek en boxershort door en bereikt zijn eindbestemming. Ze lacht speels en fluistert: “Hier heb je lang op gewacht he?” Ik, die nog steeds verschrikt geen woord kan uitspreken, knik alleen maar. Haar hand begint te bewegen en brengt mijn testosteron level naar het punt van lust. Ik kan mezelf niet meer inhouden, laat mijn hand naar haar billen gaan en knijp in haar rechterbil. Met haar linkerhand slaat zijn mijn hand af en draait me om. “Niet zo snel jij.” Zegt ze als ze me in mijn ogen aankijkt en speels lacht. “Ik mag het eerst bepalen.” Ze gaat op haar knieën en haalt mijn broek en boxershort in een beweging naar beneden. Ze neemt hem weer in haar hand en gaat langzaam heen en weer. Dan neemt ze hem met gesloten ogen in haar mond en begint met zuigen. Rustig gaat ze heen en weer met haar hoofd en kijkt me met haar helderblauwe ogen aan. Ze geeft me een knipoog en gaat sneller en dieper in beweging. Haar linkerhand gaat onder haar rokje en ze begint zichzelf te bevredigen. Hier sta ik dan. Tegen de kast waar mijn net pas uitgekomen boek in staat. Met een van de mooiste meiden die ik ooit heb gezien. Te genieten met wat ze met me doet. Ze begint zachtjes te kreunen en laat mijn lust het weer overnemen. Ik pak haar hoofd vast en bepaal het tempo en de diepte van haar mond over mijn pik. Ik laat haar sneller en dieper zuigen, totdat ze me met haar armen me uit haar mond duwt. Ze gaat rechtop staan, duwt me opzij en gaat met haar gezicht naar de kast staan. Ze doet haar rokje uit, scheurt haar panty open en haalt haar slipje opzij. “Neem me nu. Hier. Voor je eigen boek.” Zegt ze als ze me zwoel aankijkt.

 

Even staat de tijd stil. Ik bekijk haar in volle teugen. Hoe ze gebukt voor me staat, klaar voor mijn lust. De klok gaat weer verder en ik loop naar haar toe. Verwachtingsvol kijkt ze me aan en schudt even met haar kontje. Ik glijd mijn pik bij haar naar binnen en een kleine zachte gil ontsnapt uit haar mond. Snel doet ze haar hand voor haar mond en kijkt me geschrokken aan. Ik kijk om me heen, maar zie niets bijzonders en schudt zachtjes mijn hoofd. Haar ernstige blik verdampt en geef me een klein knikje als goedkeuring om door te gaan. Ik ga met alle tederheid in haar heen en weer. In rustig tempo. Nog geen haast. Haar ogen kijken mij vragend aan en zie dit als teken om dieper te gaan. In hetzelfde tempo ga ik dieper. Steeds een stukje dieper bij haar naar binnen. Haar ogen rollen naar achter van opgewondenheid. Ze moet op haar hand bijten om ervoor te zorgen dat ze geen geluid maakt om ons moment te verraden. Ik pak haar heupen en verhoog mijn tempo. Zachtjes, maar net hard genoeg, geef ik haar een tik op haar billen. Een zachte kreun komt tussen haar tanden en hand vandaan. Ik ga nog sneller met mijn pik heen en weer. Ik pak haar borsten en druk haar bovenlichaam tegen de kast aan. Ik trek haar bloesje open en schuif haar bh omhoog. Hard tegen de boekenkast neem ik haar met volle lust terwijl ik in haar borsten knijp. Ik hoor haar ingehouden kreunen en fluister in haar oor: “Is het lekker, schatje?” Ze kijkt me aan en knikt hevig ja. Ik stoot een paar keer diep in haar kutje en voel dat ze erg nat is geworden. Als ik nog een keer stoot, horen we een iemand lopen aan de andere kant van de kast.

Geschrokken stop ik met waarmee ik bezig was. Met mijn pik nog in haar, één hand op een borst en de andere hand op haar mond, hou ik haar stil. Door de boeken heen, zie ik dat er iemand met zijn rug naar ons in de boekenkast staat te kijken. Ze kijkt me aan en ik tuit mijn lippen als signaal dat we stil moeten blijven. Ik kan mijn lust niet inhouden en terwijl in de rij naast ons een man staat, begin ik weer langzaam heen en weer te bewegen. Geschrokken maar toch met genot kijkt ze me aan, maar houdt me niet tegen. Met mijn hand op haar mond verhoog ik het tempo nog wat en ga dieper. Mijn andere hand kneedt haar borst en speelt met haar tepel. Haar rechterhand gaat onder haar lichaam en terwijl ik haar neem, beweegt ze met haar vingers over haar klitje. Ik kijk haar diep in haar ogen en alles verteld dat ze wil komen. Ik glimlach zwoel naar haar en verhoog het tempo. Ze gaat sneller met haar vingers en ik neuk haar sneller. Ze begint te trillen, haar ogen rollen naar achter en ik voel haar sappen over mijn benen naar beneden gaan. Schokkend blijft ze over mijn pik heen en moet even, met mijn hand over haar mond, bijkomen. Ik haal mijn pik uit haar en ze draait zich om. Ze slaat haar armen over mijn schouder en begint me te zoenen. Het zoenen gaat over in tongen en stoppen af en toe om elkaar, met onze voorhoofden tegen elkaar aan, verliefd in de ogen te kijken. Bij het staren naar elkaar, horen we dat de man in de rij naast ons het gangpad verlaat. Door de boeken heen, zie ik dat hij weer richting de voorkant van de bibliotheek loopt. Ik focus mijn aandacht weer op haar en ga met mijn vingers naar haar kutje. Ik ga langzaam met mijn vingers over haar heen en kijk haar aan. “Je denkt toch niet dat je van me af bent, he?” zeg ik lachend tegen haar, waardoor ze op haar lip bijt.

 

Ik doe mijn boxershort en broek weer omhoog en stop mijn stijve vakkundig weg. Ze kijkt me vragend aan waarop ik antwoord: “We gaan naar boven, schat. Naar de stille etage.” Ze glimlacht speels naar me en haar ogen laten een mix van spanning en geilheid zien. Ze doet haar slipje en rokje goed en doet haar bloesje dicht. Ze loopt naar me toe en geeft me een kus. Ik pak haar rechterhand en neem haar mee naar de brandtrap. De brandtrap is vrijwel rustig, maar bezoekers maken er ook gebruik van. Ik laat haar eerst de deur naar de brandtrap en volg haar. Ze loopt de trap op en als ze een paar treden hoger staat, laat ik mijn blik afgaan naar haar billen. Haar perfecte rond billen dansen bij elke trede waar ze haar voet op zet. Weer kan ik mijn vervloekte lust niet inhouden en knijp met beide handen in haar billen. Ze slaakt een gilletje en kijkt me ondeugend haar. “Je kan niet van me afblijven he, geil schrijvertje van me.” Zegt ze plagend. Ik lach en pak haar om haar middel vast op het bordes tussen twee trappen. Ik steek mijn tong in haar mond en we beginnen met volle passie weer te tongen. Ik laat mijn handen naar haar billen gaan en kneed ze samen. Met één hand op een bil, laat ik een vinger van mijn andere hand bij haar naar binnen gaan. Daardoor wordt het tongen heftiger en ruk me los van haar mond. Ik draai haar om, laat haar handen rusten tegen de leuning van de trap en ga door mijn knieën. Ik doe haar rok om hoog en doe haar slipje opzij. Voor me zie ik haar zeiknatte kutje en beweeg mijn mond dichterbij. Als mijn tong in aanraking komt met haar, schokt haar lichaam licht, waarna totale opwinding over haar heen gaat. Ik ga met m’n tong langzaam op en neer en haar smaak tot mij komen. Ik ga sneller met mijn tong en steek hem verder bij haar naar binnen. Uiteindelijk heb ik door dat ik haar spotje heb gevonden. Ze kreunt nu zonder enige versperring voor haar mond. Ik laat mijn tong ronddansen met haar klitje en verhoog het tempo. Ik stop even om adem te happen en kijk naar haar. Haar ogen spreken boekdelen, de boekdelen die in de sectie 18 staan. Ik breng mijn tong weer in contact met haar kut en begin weer met likken en zuig zachtjes. Ze begint haar kont mee te bewegen en begint langzaam te trillen. Haar steeds hardere gekreun laat mij weten dat ze op het punt staat om te komen. Ik laat één vinger het spel betreden en lik haar met volle kracht. Het gekreun stopt. Haar lichaam trilt en ze komt in mijn gezicht. Ze lacht zachtjes van plezier en genot en op dat moment horen we de deur van twee etages boven ons open gaan. Ik laat haar rokje zakken en kom snel overeind. Nog half trillend, fatsoeneert ze zichzelf en pakt mijn hand vast. Ze loopt voor me uit de volgende trap op en ik volg haar. We snoezen en lachen zacht om ons avontuurtje. We lopen langs een oudere man en knikken opgetogen naar de man, bij wijze van begroeting. Bij de deur naar de stilte etage blijft ze staan en kijkt me aan. Helderblauwe ogen zien mijn plannen met haar en ze geef me een knipoog. Ze opent de deur en het is nu mijn tijd.

 

Samen lopen we de stilte etage op. De ruimte zit vol met hardlerende studenten, zakenlui en oudere mensen die hun krantje lezen. We lopen naar de andere kant van de etage, richting een hoekje waar een groot zwart gordijn hangt. Ze loopt voor me en kijkt even over haar schouder. Niemand heeft door dat ze op dat moment haar rokje een beetje optilt, waardoor er een bil verschijnt die ik alleen kan en mag zien. Speels steekt ze haar tong uit terwijl ze mee knipoog geeft en laat haar rokje weer zakken. Aangekomen loopt ze achter het gordijn. Ik wacht een minuutje om geen achterdocht te veroorzaken bij de stille bezoekers. Ik stap achter me om kijkend de gordijnen binnen. Ik draai mijn hoofd en daar staat ze, voorovergebogen tegen een rij stoelen, waarop haar panty, slipje en rokje liggen. Ze kijkt me lachend aan en schudt met haar billen. Mijn teken om mijn lust weer op te roepen. Ik laat mijn broek en boxershort naar beneden glijden en trap ze van me af. Veel hoef ik niet te doen en mijn pik staat weer fier overeind. Ik loop naar haar toe, hou haar met beide handen vast aan haar heupen en dring weer bij haar naar binnen. Ze is nog steeds nat van ons avontuurtje op de trap waardoor ik diep naar binnen glijd. Ze kreunt en haar ogen rollen van plezier. Ik ga rustig heen en weer, in en uit. Mijn hart gaat tekeer en ik kan het beest in mij niet meer temmen. Ik neuk haar sneller, en harder, en dieper. Ik verhoog steeds meer het tempo. Ze kijkt me aan met grote helderblauwe ogen en kreunt harder en harder. Ik leg mijn vinger op mijn mond als teken dat ze zich moet inhouden met geluid maken. Ze kan alleen maar met haar hoofd schudden en doet haar hoofd naar beneden. Ze gaat met haar hand naar haar kutje en gaat met haar vingers over haar klitje heen. Ik pak haar met een hand bij haar haren en trek haar hoofd naar me toe, terwijl ik met harde snelle tempo blijf stoten. Ze kreunt steeds meer en het volume gaat omhoog. Ze geniet. Ik stoot hard en helemaal in haar en laat mijn penis diep in haar zitten. Ik buig voorover en pak haar slipje. Ik stop deze hardhandig in haar mond en ga weer verder met neuken. Ik trek aan haar haren en sla haar met m’n vrije hand op haar billen. Een keiharde klets breekt de stilte. Ik luister even maar hoor niemand opstaan of lopen en neem haar harder. Ze gaat steeds sneller met haar vingers en langzaam begint ze te trillen. Ze kreunt door het slipje heen en ik weet dat ze weer gaat komen. Ik stoot harder, dieper in haar kutje en stop diep in haar. Ze trilt over mijn pik heen en ik voel dat de grond nat wordt. Haar ogen rollen naar achter en ze kreunt harder. Ik haal mijn stijve pik uit haar en sla deze tegen haar bil. Als ze het slipje uit haar mond hebt gehaald en op adem is gekomen, kijkt ze achterom naar mijn pik op haar kontje. Ze lacht en vraagt: “Ben je nog steeds niet klaargekomen, schatje?” “Niet voordat ik dit met je heb gedaan.” Antwoord ik en leid mijn pik tussen haar billen. Ze bijt op haar lip, doet haar slipje in haar mond en ik duw rustig mijn pik in haar kontje. Ze slaakt een gilletje en kijkt me verbaasd aan. Ze wil me stoppen maar ik sla haar hand van me af. “Ik begin rustig schatje, maak je geen zorgen. Je gaat dit heerlijk vinden.” Zeg ik met een dwingende stem. Ik ga rustig, steeds een stukje verder naar binnen. Ik voel dat ze dit nog nooit heeft gedaan. Ze kijkt nog steeds bezorgd naar me en ik geef haar een lieve glimlach. Ik dring mijn pik steeds verder haar kont binnen, zachtjes en met geen moment van haast. Totdat ik op het diepste punt kom en ik mijn pik even in haar laat. Ik kijk naar haar en ze geeft een klein knikje. Ik ga weer langzaam uit haar waarna ik hetzelfde weer doe. Langzaamaan verhoog ik het tempo en blijf diep in haar kontje gaan. Na 4 à 5 keer gaan haar ogen dicht haar hoofd naar achter. Ze begint nu te genieten van mijn idee. Ik buig naar voren en fluister in haar oor: “Het is lekker he? Dat zei ik toch, klein sletje.” Ze knikt langzaam en trekt haar billen met haar handen uit elkaar. Dit nodigt mij uit om nog harder te gaan en daar maak ik gretig gebruik van. Ik stoot sneller en harder en voel de lust door mijn aderen stromen. Het beest in me is los en ik trek haar aan haar haren terwijl ik haar steeds harder en dieper in haar kontje neukt. Ze kreunt van pijn en genot en als ik mijn vingers in haar kutje doe, voel ik alleen maar dat ze geil is. Ze kijkt me in alle heftig aan en ziet aan mijn ogen dat ik ga komen. Ze glimlacht als een klein duiveltje, spuugt haar slipje uit en zegt: “Kom maar in me, schatje. Ik wil je zaad in me hebben.” Ik haal mijn pik abrupt uit haar en stop hem in haar kutje. In hetzelfde tempo en diepte ga ik door. “Oeh, in mijn kutje he? Doe maar schatje, spuit me maar helemaal vol.” Zegt ze stout. “We komen tegelijkertijd, ja?” Het enige wat ik kan uit brengen is: “Jij vies geil sletje.” En stoot diep in haar. Ik laat mijn sperma in haar komen en ik voel de warmte van haar sappen over mijn pik heen. Ik stoot nogmaals diep en ook de tweede lading stroomt bij haar naar binnen. Ze trilt van haar orgasme en ik kreun zachtjes als ik een derde keer stoot, om haar kutje meer te vullen. Samen schokken we in elkaar nog wat na en haal mijn pik uit haar kutje. Mijn en haar orgasmes stromen langzaam uit haar kutje. Ze kijkt lachend naar achter en komt overeind. Ze drukt haar lichaam tegen me aan, pakt me bij m’n hoofd, laat haar handen door mijn haren gaan en steekt haar tong in mijn mond.

 

Nog heerlijk nazoenend, genieten we nog even van elkaar. Bijgekomen kleden we ons eigen weer netjes aan en fatsoeneren onze haren. Net als wij aangekleed en wel zijn, verschijnt er een hoofd van achter het gordijn. Een vrouw van middelbare leeftijd kijkt ons aan en vraagt wat we hier doen. De bibliothecaresse antwoordt met een leugen over het tellen van het aantal stoelen voor een komende signeersessie die ik zou gaan houden. Ik knik en praat met haar mee. Als de vrouw is verdwenen en wij van achter de gordijnen komen, lopen we naar de lift. We nemen de lift naar de begane grond en knijp haar nog even in haar billen. Ze giechelt en loopt voor me uit naar de balie waar mijn boeken nog liggen. Ze gaat achter haar computer zitten en verwijdert de boete uit het systeem. “U hebt uw boete meer dan betaald, meneer.” Zegt ze met een glimlach. “Dit is het bonnetje van uw boek die u wilt lenen, oh wacht even.” Ze schrijft haar telefoonnummer achter op het bonnetje en zet er twee kusjes met een hartje ertussen neer. “Mocht u nog vragen of behoeften hebben, u kunt dit nummer altijd bellen.” zegt ze als ze mij mijn boek en bonnetje overhandigt. “U kunt natuurlijk ook altijd langskomen hier. Ik laat u graag ook andere plaatsen in onze mooie bibliotheek zien.” “Dank u wel.” Antwoord ik haar beleefd. “En ik zal zeker van uw diensten gebruik maken.” Ze geeft me een knipoog en we nemen afscheid van elkaar. Ik loop met mijn boek en een ervaring rijker, weer naar buiten. Wat een eigen boek toch allemaal voor je kan doen.

 

De Steeg