De Naam van de Godin

De Naam van de Godin

De Naam van de Godin

De Godin was adembenemend, maar bleef naamloos. Velen hadden getracht Haar te benaderen in de hoop Haar naam te verkrijgen, maar niemand keerde terug van Haar dodelijke omhelzing. Ze verscheen wanneer de nacht het donkerste was en bood hoop aan degenen die verzwolgen waren door de schaduwen. Een voor een bracht Ze ons in de verleiding en gidste ons naar het onbekende. Velen ontweken Haar, deden hun best om Haar verslavende warmte te ontvluchten. Maar hoe ver je ook ging, eens je Haar stralen had aanschouwd, was je voor altijd Haar slaaf.

Mijn familie had mij gewaarschuwd om Haar nooit te benaderen, maar mijn hart was vol van verlangen. Voorzichtig dwaalde ik richting het licht dat Zij uitstraalde en voelde mijn huid branden telkens ik dichter kwam. Daar was Ze, recht voor mijn ogen. Ik trachtte Haar aan te raken, maar de hitte was te intens. Tijdens mijn laatste momenten nam ik een reeks vreemde symbolen waar die het gladde oppervlak van de Godin bedekte.

500 Watt Quartz-halogen Lamp – Opgelet, kan zeer warm worden

Ik kon de vreemde symbolen niet lezen, maar toch wist ik wat ze betekenden. Dit prachtige schrift was Haar naam. De naam van mijn Godin.