Goede avond

Goede avond (#MicroBrief) (#SweekStars2018micro)

Goede avond

Hooggehakt, een zwart jurkje strak om mijn lichaam gespannen. Dit zou een goede avond worden. Ik voelde het aan de dansende hormonen in mijn lijf. Ik voelde de ogen. Jaloerse vrouwen, hitsige mannen. Dit zou een goede avond zijn. Ik was ervan overtuigd.

Gezeten aan de bar, kletste ik met mijn vriendinnen, ondertussen spelend met de blikken van de mannen. Van één man in het bijzonder. Ik voelde me zeker. Stapte op hem af. “Goedenavond.” De man leek beschaafd, ietwat zakelijk wel, had een verzorgd voorkomen en zijn kaaklijn was absoluut subliem. Ik zou hem de mijne maken. Hij bood me iets te drinken aan en zijn complimenten waren doeltreffend. Vlinders gingen aan de haal met mijn gedachten.

Hij was voor zaken in de buurt en verbleef in een dichtbij gelegen hotel. “Ga je mee?“ vroeg hij. Ik verheugde me hem van zijn kleding te mogen ontdoen en één te worden met zijn ravissante lichaam. Hij stelde niet teleur. Wat een vangst. Zo beschaafd en beheerst als hij ‘en plein public’ was, zo uitzinnig was hij tussen de lakens gebleken. Wat een goede avond!

Onze lichamen nagenietend naast elkaar, boog hij zich over me heen, waarop ik een treffen van onze lippen verwachtte.  Hij reikte echter naar zijn broek welke op de grond lag, waar hij een stapel briefjes van vijftig uit één van zijn zakken tevoorschijn haalde en me vroeg: “Wat is je uurtarief?"

Dit was geen goede avond.