De verrassing

De verrassing

De verrassing

Twee jaar geleden verloor ik mijn moeder, daar stond ik dan.

Mijn vader een gebroken man, wist niet wat hem overviel. Altijd klaar gestaan voor de verzorging van mama, zijn eigen weg gecijferd, alles in teken van zijn vrouw.

Elke dag weer hoop, weer er tegen aan,  maar .....Het heeft niet mogen zijn, ze is door zijn handen weg geglipt.

Na de begrafenis en heel de papiermolen, op het moment dat hij weer buiten kwam, hij zijn leven weer een beetje op de rails had, viel het woord "kanker".

Na een jaar van vele onderzoeken, bestralingen, medicatie, enz gaat het weer de goede richting uit, oef.

Op 16 maart 2019 heb ik dan ook voor papa een heel feest georganiseerd als verrassing, hij werd op 21 maart jj. 80 jaar.

Dit kon niet zomaar voorbij gaan, hij dacht dat hij ging eten met vier personen maar het werd een spetterend feest met wel 50 man.

Ik had ook nog een verrassing:  een nachtje op de ss Rotterdam!

Dus wij richting Rotterdam, de laatste meters, de laatste bocht naar rechts, en Wawh wat was dat !!!

Daar stond hij dan, de ss Rotterdam voor ons, mijn papa zijn gezicht zal ik nooit vergeten. Dus wij parkeren onze auto en dan het schip op, naar de receptie.

Zo vriendelijk personeel en we mochten direct inchecken.

Daarna hebben we de volledige rondleiding geplant. De machinekamer was zo indrukwekkend. Mijn pa was echt zo onder de indruk, en als laatst  mochten we nog een kamer bezoeken, de plaats waar het brood werd gebakken. Als gewezen bakker kwam zo bij hem alle herinneringen weer terug bij het zien van al de machines. Prachtig.

Daarna hebben we de rondleiding op ons tempo verder gezet, ik denk dat we al hoeken van het schip hebben gezien, zoo mooi.

Ik had mijn papa beloofd dat hij voor zijn verjaardag een dame blanche ging krijgen. Dus na het avond eten en na nog een wandeling heb ik hem toen nog extra verrast  met een lekkere dame blanche op jullie schip. Ik weet mijn mama komt niet terug, zijn 80ste verjaardag zonder haar, ..... maar ik ben erin geslaagd hem een leuke verjaardag te geven, een verrassingsfeest maar ook een zo unieke ervaring op het ss Rotterdam.

Het heeft hem 100 percent aangestaan, hij verteld het aan iedereen hoe super het was en aan mij rest er nog een prachtige album te maken met al mijn foto's.

Ook ik vond het super, ben een gelukkige dochter van ...