Gedachtenspel

Gedachtenspel

Gedachtenspel

Wanneer je vanavond je hoofd laat rusten op je kussen, denk dan alsjeblieft aan me. Hoe ik op de grond zit naast je bed, met mijn gezicht dicht bij dat van jou. Voel hoe ik je aanraak en voel wat mijn aanraking met ons doet.

Sluit je ogen wanneer ik mijn lippen langzaam naar de jouwe breng en wanneer ik je kus alsof alleen wij twee op de wereld zijn. Laat me je meenemen naar het diepste van je verlangens. Laat me toe op die plekken, waar nog nooit iemand is geweest. Laten we verdwalen en verstoppertje spelen. Laten we onszelf verliezen, in elkaar.

Voel hoe onze gedachten elkaar ontmoeten wanneer ik je lichaam streel en laat ze vervolgens met elkaar dansen alsof het de laatste dans van ons leven is. Laten we schreeuwen, spelen en lachen alsof we weer kind zijn. Laten we samen en gelukkig zijn. Laten we drinken totdat de zon opkomt en proosten op het leven.

Maar laten we vooral de oneerlijkheid van het lot vergeten, en weer vrij zijn.

Laat dat vanavond het laatste beeld zijn voordat je in slaap valt, zodat we elkaar in jouw droom zullen ontmoeten. Ik wacht daar op je.

Ik zal daar altijd op je wachten…