#Microbrief Papieren droom

#Microbrief Papieren droom

#Microbrief Papieren droom

Ook al ben ik nu nog blanco, ik weet dat ik je leven kan veranderen. Maar op welke manier? Daar kan ik op dit moment alleen nog maar naar raden. Het is natuurlijk geheel aan jou. Ik ben hier alleen maar om je woorden te vangen. Woorden die nu nog in je hoofd ronddolen. Misschien nog geen enkele betekenis hebben; niet eens als los zand aan elkaar hangen.

Het is toch best wel spannend; zoals je over me heen gebogen zit. Je afwezig op de achterkant van je pen kauwt. Uit je blik kan ik nog weinig opmaken. Maar dan denk ik dat ik iets zie glinsteren tussen je zachte wimpers. Een traan? Ik voel een rilling langs mijn snijrand trekken. Ik zal toch niet… een afscheidsbrief? Nee, nee. Een liefdesbrief ligt meer voor de hand. Want nu ik hier zo intiem onder je warme handpalm lig, denk ik een romanticus in je te herkennen.

Langzaam beweegt je pen richting mijn maagdelijk wit. Als ik longen bezat, zou ik nu mijn adem inhouden. Dan begin je vastberaden te schrijven.

Nodig:
Appels
Tandpasta
Melk

Ik krimp ineen bij elke pennenstreek. Dit kan toch niet waar zijn? Is dit waarom ik me al die tijd zo kreukvrij voor je heb bewaard? Je glimlacht, alsof je me verstaan hebt. Wat natuurlijk absoluut onmogelijk is. En net als ik in honderd snippers op wil lossen, schrijf je met sierlijke letters onder aan het lijstje:

Jou!